Barion Pixel
A weboldal használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kedvezmény

Törzsvásárlói hűségpont rendszer


Köszönöm, ha vásárolsz tőlem, ezáltal is támogatva a független művészeti alkotókat!


Regisztrált vásárlóként vásárlásonként automatikusan hűségpontokat gyűjthetsz, amelyek a következő vásárlásod során beválthatók. 

 

5% kedvezmény


A mindenkori rendelésed után 20 Ft-onként 1 pont jár, ami 1 Ft-ot ér beváltáskor. Ez azt jelenti, hogy adott vásárlásod 5%-a lesz levásárolható a következő vásárlás alkalmával. 

(Dolgozom azon, hogy a lehető legegyenlőbb kedvezményt adjam mind a magyarországi, mind a külföldi megrendelésekre, de ezt jelenleg a kétféle valuta hátráltatja.)

 

Hűségpontok beváltása és gyűjtése


Minden újabb vásárlásod alkalmával eldöntheted, hogy igénybe veszed-e a kedvezményt (levásárolod) vagy tovább gyűjtöd a hűségpontjaidat. 

A hűségpontok minden termék után járnak és minden termék után beválthatók, de nem vonatkoznak a szállítási díjakra, azokra nem beválthatók.

 

Hűségpontok elévülési ideje


A hűségpontok 1 évre visszamenőleg válthatók be. Ez azt jelenti, hogy igyekezz 1 éven belül levásárolni a hűségpontjaidat. 


A rendszer a rendelés során jelzi a felhasználható árengedményt, viszont csak akkor jelenik meg felhasználható hűségpontként, ha a megrendelés át lett véve és ki lett fizetve.


Amennyiben igénybe szeretnéd venni a kedvezményt, már első vásárlásod előtt regisztrálj. Első vásárlásod kedvezménye a második vásárlásod során lép életbe.

VÁSÁRLÁS ELŐTT MINDIG JELENTKEZZ BE!